OVER ONS

Stickergalerij is een onderdeel van CJ Nech, een illustratrice die zich vooral richt op de baby- en kinderbranche. CJ Nech is ooit begonnen met een tijdschrift te ontwikkelen voor kinderen, daarna volgde er meerdere illustraties voor kinderen. De gedachte om de webshop Stickergalerij op te richten kwam nadat CJ Nech een opdracht kreeg om een muursticker te ontwikkelen van ongeveer 4,80 m breed en 2,60 m hoog. Ze was meteen verliefd op het idee dat ze een illustratie kon maken voor zo’n groot oppervlak. Daarna kreeg ze nog een opdracht binnen. Ditmaal om een hele kar ontwerpen van een loempiakraam. Hoe leuk is dat! Al snel kwamen er steeds meer opdrachten binnenstromen om illustraties te ontwerpen voor grootte oppervlakten. Hierdoor kwam ze op het idee om een webshop te beginnen en muurstickers te verkopen, waardoor iedereen kan genieten van leuke, schattige illustraties voor op de muur.

Webwinkel

Voor Stickergalerij ontwikkeld CJ Nech stickers in allerlei vormen en maten die geschikt zijn voor op de muur, maar zeker ook geschikt voor op de het raam en de deur. Zo kan CJ Nech de ouders helpen om het interieur van een baby- en kinderkamer compleet te maken. Kale muren worden tot leven gewekt door middel van vrolijke en schattige stickers. Daarnaast werk CJ Nech onder andere samen met reclame bureau’s, fotografen, schrijvers en andere partners om Stickergalerij tot de leuke webshop van Nederland te maken!

Een voordeel van deze stickers is dat er ruimte is om de stickers te personaliseren of zelfs een geheel nieuw ontwerp te laten maken voor op de muur! Daarnaast is het materiaal (polymeer vinyl) van de stickers van goede kwaliteit. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed plakken. Tot slot worden de stickers altijd verpakt in een brievenbus doos of een koker van goede kwaliteit, zodat uw sticker in perfecte staat aankomt.

Neem gerust een kijkje op de website.

Veel shopplezier!

CONTACT

Heb je een vraag of wil je graag een offerte van een aanpassing en/of uniek ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

0