Levertijd bij Stickergalerij

Bestellingen bij Stickergalerij die op werkdagen worden geplaatst en betaald zijn, worden normaliter binnen 7 werkdagen bij u afgeleverd. De bestelling zal aangeboden worden via PostNL. U ontvangt een Track & Trace nummer wanneer de bestelling wordt verzonden. Houdt er rekening mee dat wij helaas geen invloed hebben op de uiteindelijke levertijd bij u thuis. Wij zijn namelijk afhankelijk van de transporteur, in dit geval PostNL.

Voor de muurstickers op maat gelden andere levertijden. Het is afhankelijk van de duur van het ontwerp en de wensen van u. Voor een ingewikkelde sticker zal u langer moeten wachten op het uiteindelijke levertijd dan wanneer u een simpele sticker wilt. Wanneer de sticker gereed is voor productie geldt dezelfde levertijd als bij een normale bestelling.

Als u de bestelling ontvangt dient u het goed te controleren op eventuele beschadigingen. Als er een beschadiging is vragen we u een foto te mailen naar info@stickergalerij.nl waarop de beschadiging goed zichtbaar is.

Heeft u nog andere vragen, neem dan gerust contact op en wij zullen u zo goed mogelijk helpen.

0